Passie en gedrevenheid welkom op Sluijs Fotografie!

Na een intensieve opleiding van twee jaar is Sluijs Fotografie opgericht in het voorjaar van 2021. Jaren voordat ik was gestart met de opleiding fotografeerde ik al veel hobbymatig en deze passie moest verruimd worden. Veelal hield ik mij bezig met portretfotografie en landschapsfotografie, het laatst genoemde zorgde voor rust en kon ik mij verdiepen in de dingen die ik echt wil. Tijdens mijn opleiding is gebleken dat portretfotografie tot mijn sterke kanten behoort, zowel op locatie als in de studio. Op locatie is het werken met bestaand licht elke keer opnieuw een uitdaging wat resulteert in unieke foto’s, in de studio kan het licht gestuurd worden doormiddel van de lampen te plaatsen waar ik wil en is elke opstelling of lichtinval mogelijk. Zie mijn portfolio voor een aantal voorbeelden.

Bruidsfotografie

Aangezien portretfotografie veel toegepast kan worden tijdens een bruiloft was dit voor mij een mooie aangelegenheid om mij hierin verder te ontwikkelen. Maar met bruidsfotografie wil je als klant niet alleen maar geposeerde foto’s en daarom probeer ik mij zoveel mogelijk op de achtergrond te houden en u van uw dag te laten genieten. In afstemming met u en/of de ceremoniemeester zijn er zeker afspraken te maken over waar wel en niet geposeerde foto’s gemaakt kunnen worden.

Afscheidsfotografie

Dit is misschien voor veel mensen de minst leuke fotografie wat er te bedenken valt, althans op het moment zelf. Toch kiezen er steeds meer mensen voor om dit laatste deel van een dierbare vast te laten leggen, hier kan op teruggekeken worden, soms met een lach en/of een traan. De herinneringen blijven met diverse foto’s op een subtiele manier vastgelegd.

Bedrijfsfotografie

Sluijs Fotografie staat garant voor mooie zakelijke portretfoto’s voor op uw website, bedrijfspasjes, etc. Of wilt u bijvoorbeeld uw project vastleggen voor reclamedoeleinden, producten voor uw webwinkel het is allemaal mogelijk zowel op locatie als in de fotostudio.